Hotel Omega Amsterdam

Hotel Omega ligt op slechts enkele minuten lopen van het Vondelpark. U kunt daar genieten van een zonnige dag, joggen, rolschaatsen, naar muziek luisteren, mensen kijken, of gewoon luieren in het gras. Het Vondelpark is het grootste stadspark in Amsterdam, en zeker het meest beroemde park in Nederland. Het Vondelpark is geliefd bij zowel Amsterdammers als toeristen. In de zomer worden gratis concerten gegeven in het openluchttheater of in de muziekkoepel. Bezienswaardigheden zijn het standbeeld van de dichter Vondel, de gietijzeren muziekkoepel, het Groot Melkhuis met een speeltuin voor de kinderen en het Vondelparkpaviljoen met daarin Vondel CS (voorheen Vertigo) met een gezellig cafë-restaurant met terras.

Eten en drinken

Hotel Omega heeft geen ontbijt, lunch of dinerservice. Het hotel heeft geen bar.

Voor ontbijt, lunch of diner kunt u in de directe nabijheid van het hotel kiezen uit restaurants in de van Baerlestraat of de Cornelis Schuytstraat. Als u naar het centrum van de stad gaat heeft u een keuze uit een grote hoeveelheid restaurants met vele internationale keukens.

Internet

Gratis WiFi is beschikbaar in het hotel.

Attracties en excursies

De medewerkers van het hotel kunnen u helpen met informatie over attracties en excursies binnen en buiten Amsterdam.

Aanvullende informatie

Het hotel heeft een 24-uurs receptie.
Check-in tijd: vanaf 14:00 uur ‘s middags.
Check-out tijd: voor 11:00 uur ‘s morgens.
We hebben geen shuttle service.
Huisdieren zijn niet toegestaan.
In alle ruimten binnen het hotel is roken niet toegestaan. In de hoteltuin achter het hotel is roken toegestaan. Het roken van cannabis is niet toegestaan in het hotel en ook niet in de tuin.
Bagage kan worden achtergelaten bij het hotel.
Bij het hotel kunt u fietsen huren tegen een zeer voordelig tarief.